Sociální sítě
Nahoru

V QUISISANA PALACE HOTELU MYSLÍ DETAILNĚ I NA SNÍDANĚ

Pětihvězdičkový karlovarský hotel Quisisana Palace patří do prestižní skupiny Small Luxury Hotels of the World. Vkusně zrenovované historické prostory v centru lázeňského města nabízejí elegantní pokoje i oblažující privátní spa. Okouzlení z příjemného elegantního prostředí umocňuje navíc vysoká kvalita hotelových služeb na světové úrovni. Že je tu kvalita péče o hosty na prvním místě, dosvědčuje nejedno prestižní ocenění.

Anglick + QuisisanaS noblesním prostředím a usměvavým personálem se návštěvníci hotelu setkají rovněž v Café-Restaurantu Quisisana, kde kromě klasické nabídky luxusní restaurace naleznou i unikátní servírované snídaně. Podávány jsou od 7 do 12 hodin a pochutnat si na nich mohou všichni hosté restaurace, ať už využívají ubytování v hotelu, nebo jen šli okolo a chtěli zakusit komorní atmosféru Café-Restaurantu zařízeného sympatickým vídeňským stylem. Zkrátka ideální příležitost začít den chutnou business schůzkou nebo si v klidu užít rodinnou snídani na úrovni.

ExtrasySnídaňová nabídka sestává z šesti rozličných kombinací vybraných potravin. Vedle klasické Anglické a Francouzské snídaně, mohou hosté ochutnat i nabídku plnou ruských pochutin St. Petersburg s pohankovými bliny s černým kaviárem a kysanou smetanou. Nezapomínají zde však ani na milovníky vegetariánské kuchyně a na ty, co nemají příliš mnoho času. V nabídce je i speciální Quisisana snídaně.

FrancouzskVětšina surovin pro přípravu hodnotných snídaňových pokrmů pochází ze západních Čech. A káva? Ta je místní chloubou. Pražena je pro Café-Restaurant přímo ve Vídni, a to ve třech druzích: „jemná“, „střední“ a „silná“ – a její nepostradatelná vůně nenechá nikoho na pochybách, že jde o prvotřídní kvalitu. Pochopitelně že nechybí široká nabídka čajů, horká čokoláda, džusy a dokonce ani možnost obohatit si ráno sklenkou sektu.

První občerstvení po příjemném spánku by mělo podpořit dobrou náladu pro celý den. Snídaně v hotelu Quisisana Palace se o to bezpochyby postará.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.