Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se s hvězdami světové noční scény

Web_klubŘíká se, že Berlín podobně jako New York nikdy nespí. Přesvědčit se o tom můžete například ve stylovém klubu The Pearl, který byl otevřen v září roku 2013. Prostor vás kromě úchvatně propracovaného interiéru uchvátí také nejmodernější technologií, která se postará o dokonalý hudební zážitek. Během léta se můžete těšit například na Moët Summer Nights nebo ochutnávku berlínské hip-hopové scény.

Více na:  www.thepearl-berlin.de

Web_klub 1

Pokud zavítáte do nejlidnatějšího města Číny, rozhodně si ve své cestovatelské agendě vyhraďte místo na návštěvu jednoho z nejproslulejších nočních klubů. Šanghajský Bar Rouge se za jedenáct let od svého otevření stal ikonou mezinárodní party scény a díky úchvatným výhledům, profesionálnímu personálu a promyšlenému konceptu máte jistotu, že večer, který tu strávíte, bude nezapomenutelný.

Více na: www.bar-rouge-shanghai.com

Web_klub cover

Se západem slunce odhaluje Dubaj návštěvníkům smyslnější aspekty své existence. Pokud hoříte zvědavostí, zavítejte do exkluzivního podniku Cavalli Club Restaurant & Lounge, který není vyhlášen pouze jako hvězda noční scény, ale také jako místo, kde se můžete opravdu skvěle najíst. Jeden z nejokázalejších klubů na světě, na jehož vzhledu se podílel i návrhář Roberto Cavalli, najdete v hotelu Fairmont.

Více na: dubai.cavalliclub.com

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.