Sociální sítě
Nahoru

STYL A GOURMET V KARE CAFÉ

Přemýšlíte, kam zajít na snídani, skleničku vína nebo kde uspořádat firemní večírek? KARE Café vyřeší všechno najednou a hned v trendy atmosféře. Najdete tam totiž kavárnu, freshbar, restauraci a rovnou nakoupíte i interiérové kousky do bytu!

Foto - 031KARE Café na Jungmannově náměstí v centru Prahy spoju­je showroom designového nábytku se stylovým gurmán­ským prostředím, kam můžete zavítat hned ráno na snída­ni. Pochutnáte si na ovesných lívanečkách s vanilkovým kré­mem a čerstvým ovocem či na restovaných klobáskách s pečenými fa­zolkami a rajčaty, zatímco milovníci vajec ocení míchaná bio vajíčka a klasiku Benedikt na dva způsoby – s restovaným špenátem a uzeným lososem nebo s opékanou pražskou šunkou a žampiony Portobello.

Foto - 015Estetické prostředí potěší vaše chuťové buňky po celý den díky láka­vému týdennímu menu, ale i výběru salátů či sendvičů. Co třeba feny­klový salát s mrkvovým julienne a lněnými semínky nebo salát s mari­novanou řepou, jablky a kousky mladého kozího sýra přelitého malino­vým dresinkem? Na odpolední snack si zabalte sendvič s roastbeefem, hořčičným dresinkem a rukolou nebo sáhněte po variantě se sýrem brie a hruškou pošírovanou v chilli. Odříkání by se rozhodně nemělo týkat pečiva, značka Breadway totiž KARE Café dodává Way Better Bread bez použití zlepšujících látek či jiných přídavných prostředků. Ochutnáte tak 100% poctivou pekařinu.

Foto - 001Nevynechte ani energií nadopované ovocné a zeleninové freshe, smoothie a superfood drinky. Dejte šanci Vitality z pomeranče, jablka, manga, malin, acai a chia nebo nápoji Green z avokáda, jablka, fíku, máty, spiruliny a citronu! Energie z vás bude jen sršet. K tomu všemu připoč­těte profesionální a vskutku příjemný personál a bude vám jasné, kde uspořádat tu nejlepší party podle vašich představ. V letních měsících bude navíc dispozici venkovní zahrádka, tak své další eventy od team buildingů až po svatby můžete oslavit v KARE Café.

Otevírací doba:

Po–Čt: 8:00–23:00

Pá: 8:00–24:00

So: 9:00 – 24:00

Ne: 9:00–22:00

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.