Sociální sítě
Nahoru

Hravá elegance v podání Stuarta Weitzmana aneb když návrhář bot rozumí ženám

Web_weizman

Toužíte po botách, které jsou jedinečné, netradiční, dokonale krásné a zároveň neskutečně pohodlné? Legendární značka Stuart Weitzman všechny vaše sny hravě splní. Americký brand proslulý luxusní obuví a módními doplňky vyniká především kreativním pojetím a jedinečnými materiály – výjimkou nejsou například kousky vyrobené z čirého a barevného plastu, korku či juty. Pokud vás následující výčet trochu vyděsil, můžete se zase rychle uklidnit, v nabídce věhlasné značky totiž  samozřejmě nechybějí ani konzervativnější modely, které vás okamžitě okouzlí svou sofistikovaností a pohodlím.

Web_Weizman 2

Weitzmanovy modely se v současnosti prodávají již ve více než 70 zemích světa. Od loňského září najdete butik americké značky i v Praze a to jen kousek od Obecního domu. V elegantních prostorách se snadno zamilujete na první pohled – nechybějí tu totiž boty vhodné doslova pro každou příležitost. Ať už si vyberete jakékoliv, máte jistotu, že na podobné propojení krásy a funkčnosti jinde jen tak nenarazíte. Adresa: U Obecního domu 2, Praha 1.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.