Sociální sítě
Nahoru

TULIPÁNOVÉ FANTAZIE DOLCE&GABBANA

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-accessories-062

Jednou z linií podzimní a zimní kolekce pro rok 2016/2017 od italské opěvované značky Dolce & Gabbana je i Tulip. Nádherné florální potisky se prolínají celou kolekcí módy i doplňků, které zahrnují nejen boty a kabelky, ale také například pouzdra na mobilní telefony či šperky. Květy žlutých, růžových, bílých a fialových tulipánů dominují celé linii a symbolizují lásku a čistotu této něžné květiny. Nechte se okouzlit rozkvetlou zahradou módy Dolce&Gabbana. Už dnes vám můžeme prozradit, že některé z výjimečných kreací se objeví i v novém čísle exkluzivního magazínu Top Class, který budete moci zakoupit od 9. září na vybraných stáncích s tiskovinami. Jedny z šatů totiž oblékla výjimečně krásná modelka, herečka a moderátorka Iva Kubelková, která bude tentokrát dámou naší titulní stany a módní fotostory… Těšíte se?

Kontakt: Dolce&Gabbana, Pařížská 28, Praha 1

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-collection-129

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-accessories-060

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-collection-146

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-collection-128

dolce-and-gabbana-winter-2017-woman-collection-137

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.