Sociální sítě
Nahoru

PODLEHNĚTE POKUŠENÍM V TEMPTATION RESORT & SPA

PANORAMIC

Na podzim můžete být svědky slavnostního odhalení nového „kabátku“ hotelového komplexu Temptation Resort & Spa v Cancunu. Těšit se budete moci z designu vzniklého z výjimečné spolupráce s neobyčejným designérem Karimem Rashidem, z pod jehož pera vzešly veškeré návrhy exteriéru i interiérů hotelu. Příjemný minimalismus v pestrých barvách oceníte ve 430 unikátních pokojích a apartmá, jež nabízejí neuvěřitelné výhledy z teras a balkonů na karibské moře. Osm restaurací, které představí více než 15 různých mezinárodních kuchyní, umožní výjimečné kulinářské zážitky, specialitkou bude afrodiziakální restaurace, která se zaměří na všechny vaše smysly. Hosté si budou moci vychutnávat 24hodinovou prémiovou službu v míchání nápojů v pěti různých barech s nepřetržitým provozem. V objektu je možné odpočívat také v rámci velkých lázní s širokou nabídkou procedur pro potěšení smyslů a či aktivně odpočívat ve fitness centru. Více informací naleznete na www.temptationresorts.com.

Temptation Oceanfront Master Suite

Temptation Oceanfront Master Suite1

Spa Rosā

Bash Tower Ocean View Room

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.