Sociální sítě
Nahoru

Luisa Cerano třikrát jinak!

web_Luisa Cerano 2

Modely německé značky Luisa Cerano seženete na nových adresách! Majitelé luxusního brandu, jehož synonymem je ženskost a elegance, totiž otevřeli hned dva další butiky. Vaší cestu za dokonalostí tak můžete nově zahájit například v Karlových Varech, v jejichž centru najdete elegantní prostor plný exkluzivní módy vzniklé pod taktovkou aktuálních trendů. Pokud to máte blíže do Mladé Boleslavi, nesmutněte a zavítejte na náměstí Republiky, kde byla čerstvě otevřena nákupní plocha Luisy Cerano v rámci obchodu Evina móda. Proměnami prošel i pražský LC store v Maiselově ulici, který byl před nedávnem přestavěn ve stylovém duchu. Díky skvělému konceptu a štědrému zastoupení designových prvků vás zaručeně pohltí nakupovací mánie nečekaných rozměrů.

Kontakt: www.luisacerano.com

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.