Sociální sítě
Nahoru

gentlemen only

Jsou některé věci, do kterých se raději ženy nepletou, ale umějí je na svých mužích náležitě ocenit — skvěle padnoucí oblek, dokonalý sestřih s perfektně hladkou tváří a vybraný vkus pro prémiové lihoviny. Pánové, víte, kam zajít?

Barber‘s wife

Tradiční holičství, kde můžete na vlastní kůži pocítit spojení elegance minulosti s moderní kreativitou. Navíc si tu odpočinete i u sklenky dobré whisky nebo rumu. Kontakt: www.barberswife.cz

Doe‘s barber shop

Stříhání a holení podle klasických stylů a zvyků rozumějí i v Olomouci. V Doe‘s můžete být skutečnými muži, i když vám budou obličej napařovat a holit břitvou. Kontakt: www.doesbarbershop.cz

20160128-174621

Kvalita na míru

V byznysovém prostředí je oděv nedílnou součástí osobní prezentace. Pokud ale pojmete tuto nezbytnost hravě, povýšíte svůj outfit na umění. „Jen tehdy se oblek stane rámem a košile i vázanka plátnem,“ říká Patrik Dařílek, jemuž patří značka Emperor. Mistr v oblasti odívání na míru se věnuje tvorbě elegantní módy pro muže i ženy, která ale o své kvalitě vypovídá už na první pohled. Vrcholné řemeslné zpracování, tradiční ručně vytvářené originály oděvů, jež dokonale kopírují vaše míry, i poradenská služba, jak vhodně kombinovat jednotlivé kousky do neuvěřitelně harmonických celků, činí z Emperoru top krejčovský salon v České republice.

Kontakt: Emperor, Náchodská 155, Praha 9, tel.: +420 602 613 234

DSC01859

Určeno pro znalce…

Té nejnáročnější pánské klientele je určen dosud první Prestige Selection Shop společnosti Jan Becher, který naleznete v prostorách unikátního koktejl baru La Bodeguita v Praze. Zajímáte-li se o nejvybranější stařené a ušlechtilé lihoviny a šampaňská či sběratelské a limitované edice prémiových spiritů a lihovin, pak jste na správné adrese. Školený personál vám ochotně poradí při výběru, a to ve velmi unikátním čase každý den od 12:00 do 2:00 hodin. Vybírat můžete z desítek značek, jakými jsou například Martell, G.H.MUMM, Pernod-Ricard či Chivas Regal.

Kontakt: Prestige Selection Shop, Bar La Bodeguita del Medio, Kaprova 19/5, Praha 1, 2. patro, www.prestigeselection.cz

056 Prestige Selection Shop-La Bodeguita Del Medio_5.8.2015

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.