Sociální sítě
Nahoru

Schwarzkopf Elite Model Look 2016 zná své vítěze

Španělský sál dýchal okouzlující atmosférou

Včera večer se ve Španělském sále Pražského hradu uskutečnilo finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pro Českou a Slovenskou republiku a exkluzivní magazín Top Class měl možnost být při tom. Tato největší modelingová soutěž na světě, která se u nás letos konala již po pětadvacáté, se honosí každým rokem desítkami tisíc zájemců z více než 40 zemí světa. 

Zleva: ambassadorka soutěže Elite Model Look Zuzana Stráská, vítězka za ČR Jana Tvrdíková, vítězka za Ukrajinu Alina Dementieva, vítězka za SR Alice Niedelská a topmodelka Michaela Kociánová

Novými vítězi za Českou republiku se stali Jana Tvrdíková (15) a Jakub Čeřovský (18) a Alice Niedelská  (17) a Robert Haborák (17) za Slovenskou republiku. Příjemným překvapením večera jistě bylo i vyhlášení třetí vítězky a to za Ukrajinu, kterou se stala Alina Dementieva. Čestnou předsedkyní poroty 25. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala slovenská topmodelka Michaela Kociánová. Ambasadorkou soutěže pak letos byla topmodelka Zuzana Stráská.

Topmodelka Linda Vojtová s vítězi – za ČR Jakub Čeřovský a za SR Robert Haborák

Během finále měli hosté požnost potkat řadu známých osobností – soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016 se zúčastnili herečka Jitka Schneidrová,  moderátor Leoš Mareš, módní návrhářka Liběna Rochová, Lukáš Hejlík s manželkou Veronikou, topmodelky Linda Vojtová, Denisa Dvořáková či vítězka světového finále Elite Model Look 2013 Eva Klímková i další významní zástupci českého a slovenského módního průmyslu a showbyznysu. Finálovým večerem pak provázel herec, moderátor a hudebník Jankub Prachař.

České a Slovenské topmodelky agentury Elite

Herečka Jitka Schneiderová

Herečka a zpěvačka Iva Pazderková s doprovodem

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.