Sociální sítě
Nahoru

Souboj pojišťoven na greenu? ČPP vládne už pět let!

Nadvláda trvá! Čtyřčlenný tým České podnikatelské pojišťovny vedený generálním ředitelem Jaroslavem Besperátem ovládl i šestý ročník populárního turnaje Docucom Insurer of the Green 2016 na Karlštejně. Triumf slavil vítězný tým již popáté v řadě. „Baví nás vyhrávat a baví nás to tím víc, čím těžší to je. Po prvních jamkách jsem chtěl ze hřiště utéct, ale dokázal jsem se zvednout a přinést solidní výsledek,“ glosoval triumf generální ředitel ČPP a kapitán vítězného týmu poté, co zvedl nad hlavu obří putovní pohár ze skláren v Nižboru.

Vítězný tým ČPP. Zleva David Pícha, Martin Bešta, Jaroslav Besperát a Tomáš Ženíšek

Vítězný tým ČPP. Zleva David Pícha, Martin Bešta, Jaroslav Besperát a Tomáš Ženíšek

Ozdobou turnaje na luxusně připraveném karlštejnském hřišti byla účast nejen šesti generálních ředitelů, respektive předsedů představenstva pojišťoven, ale také nejlepší domácí profesionální golfistky Kláry Spilkové.

Výsledky – hlavní kategorie: 1. ČPP 116 (Jaroslav Besperát, Tomáš Ženíšek, Martin Bešta, David Pícha), 2. Generali 111, 3. Kooperativa 109, 4. Allianz 108, 5. MetLife 100, 6. DAS 97, 7. BNP Paribas Cardif 91, 8. AEGON 90, 9. NN 73, 10. UNIQA 68. AXA hrála mimo soutěž.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.