Sociální sítě
Nahoru

Benátky v zeleném opojení Chopard

2Jeden z nejstarších filmových festivalů na světě, letošní 73. Benátský filmový festival (73 la mostra internazionale d’arte cinematografica di Venezia 2016), má za sebou slavnostní zahájení i první půli. Do Benátek se od 31. srpna do 10. září 2016 sletí ty nejžádanější celebrity celého světa, aby přihlížely ceremonii vyhlášení hlavní ceny o Zlatého lva. O tuto prestižní festivalovou cenu pro nejlepší film soutěží 20 snímků, včetně dvou dokumentů. V Benátkách lze ale také získat režisérského Stříbrného lva, Velkou cenu poroty nebo Volpiho pohár pro nejlepšího herce a herečku.

Green Carpet earrings 849929-1001

Na červeném koberci ale nemusíte obdivovat jen dokonale krásné celebrity a jejich úchvatné róby, velkou pozornost si zaslouží i šperky, které je zdobí. Anglická herečka Gemma Arterton či italská modelka Bianca Balti se rozhodly pro tentokráte oslnit davy kolekcí šperků Chopard Green Carpet. Gemma oblékla nádherné statement náušnice z 18 kt zlata se smaragdy o váze téměř 32 kt. Bianca Balti naopak vynesla na červený koberec náhrdelník z týž kolekce Green Carpet.

1

Green Carpet necklace 819929-1001

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.