Sociální sítě
Nahoru

Láká vás luxus bez zbytečné okázalosti? Vsaďte na legendární italskou značku ACQUA DI PARMA!

Web_Acqua di Parma

Záruka nejvyšší kvality, symbol nadčasové elegance, vytříbenosti a nenapodobitelného řemeslného umu. I tak by se dala v kostce představit ikonická značka Acqua di Parma, která je již sto let ambasadorem autentického italského stylu. Její příběh se začal psát v roce 1916 v malém krámku s esenciálními oleji v Parmě, ve kterém Carlo Magnani, potomek jedné z nejstarších a nejváženějších parmských rodin, vytvořil na svou dobu neobvykle svěží a moderní vůni dokonale odrážející jeho životní styl. I po sto letech je jasné, že Carlo zvládl svou tehdejší práci bez jediného zaváhání – složení historicky první italské kolínské totiž zůstalo dodnes nezměněno.

Web_Acqua di Parma COLONIA

 

Rekordní úspěch, který značka zaznamenala se svou první vůní, předurčil její další směřování – postupem času Acqua di Parma rozšířila svou kolekci kolínských, představila Collezione Barbiere, řadu produktů a doplňků na holení, Le Nobili, kolekci dámských vůní inspirovanou těmi nejušlechtilejšími květinami italských zahrad a Blu Mediterraneo a Blu Mediterraneo Italian Resort, řadu vůní a kosmetických přípravků inspirovaných ikonickými místy italského středomoří. Dnes v nabídce značky nechybí ani kolekce vonných svíček a interiérových vůní a řada kožených doplňků.

Kompletní sortiment ACQUA DI PARMA, jejíž okouzlující produkty jsou vyráběny ručně v malých, pečlivě vybraných italských dílnách, je nově k dostání také v Česku a to exkluzivně v beauty concept storu Ingredients. Legendární vůni COLONIA tu pořídíte ve třech velikostech: 50 ml (2 150 Kč), 100 ml (2 900 Kč) a 180 ml (3 650 Kč).

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.