Sociální sítě
Nahoru

Thajský Sofitel aneb podívejte se na Bangkok z pětihvězdičkové perspektivy

Web_Sofitel Cover

Přicházející podzim je ideálním časem, kdy bývá dobré zapomenout na evropskou upjatost a ponořit se alespoň na chvíli do světa plného barev, vůní a kontrastů. Skvělou jízdu na vlně emotivních zážitků si můžete užít například během návštěvy nejlidnatějšího města Thajska. Naše první a nejdůležitější rada zní: vydáte-li se na cestu po stopách padlých andělů, zlatých sošek Buddhy a nejproslulejších chrámů s pohádkovou atmosférou, rozhodně si ji nenechte zkazit špatnou volbou ubytování.

Web_Sofitel So Bangkok -  Park Lobby

Pokud jste v počítání hvězd nekompromisní, dopřejte si hýčkání v pětihvězdičkovém hotelu Sofitel Bangkok, kde na vás čeká 344 pokojů včetně 37 apartmánů, jejichž společným poznávacím znamením je unikátní směs francouzské elegance a tradiční thajské kultury. V ultra vysoké věži skryté nad pulsujícími ulicemi města snadno zapomenete na všudypřítomný hluk a ponoříte se do poklidného světa plného multikulturních vjemů a promyšlených uměleckých fúzí, který vás rychle nabije novou inspirací.

web_Sofitel So Bangkok -  Wood Room

Připadá vám výlet do „země úsměvů“ jako adekvátní řešení případných podzimních splínů? Pak se neváhejte rychle ponořit do inspirativních vod internetu. Detailnější informace o Sofitelu i tipy na to, jak si návštěvu Bangkoku užít co nejvíce, najdete například na: www.sofitel.com/gb/destinations/thailand/luxury-bangkok-city-guide.shtml

web_Sofitel So Bangkok - Infinity Pool 01 (by David Dinh)

Author: David Dinh

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.