Sociální sítě
Nahoru

Kalina menu nejen v televizi a prémiových restauracích…

Pstruh

Nejen v těch nejluxusnějších restauracích můžete potkat kreace velkých mistrů české kuchyně. Fastfoodový řetězec Bageterie Boulevard spustil zcela nové podzimní Chef menu, které se s velkou pompou zrodilo „v kuchyni“ známého českého šéfkuchaře a porotce kuchařské show Miroslava Kaliny. Typické podzimní sezonní suroviny inspirované alsaskou kuchyní – houby, dýně, červená řepa, zelí, ale i ořechy a to vše připravované podle zásad zdravého stravování, vás překvapí neotřelými kombinacemi a svou vytříbenou chutí. Jako vždy je součástí menu také řada Fit Calories, na niž opět dohlížela výživová poradkyně Bageterie Boulevard Iva Veselá. Poprvé je ke všem menu nabízen i speciální nealkoholický nápoj – pravý francouzský cider.

MaslovaDyne

Na začátek Chef menu rozhodně ochutnejte polévku z červené čočky, která povzbudí nejenom tělo, ale i ducha. Výrazná je i bageta Koleno Munster s uzeným vepřovým kolenem, zelným salátem a pro Alsasko typickým aromatickým Munster sýrem. Podzimní „duo nabídku“ baget doplňuje Kuře Champignon provoněné houbami a pikantním chilli. Bageta s masem z kuřecích stehen na chilli, s nakládanými lesními hříbky, cibulkou, salátem z baby špenátu a přelitá parmazánovým bešamelem nejenom zasytí, ale díky chilli i prohřeje organismus zevnitř.

BagetyObe

Hledáte-li lehčí oběd či svačinu, osloví vás jistě fit menu s grahamová tortilla s medovou máslovou dýní, avokádem, salátem, exotickým koriandrem a tahini dresinkem. Ve zdravém podzimním menu nechybí ani ryba. Sendvič z dýňového chleba s uzeným pstruhem, salátem z červené řepy, jablek a vlašských ořechů uzavírá pestrobarevné podzimní menu francouzského nádechu pod taktovkou špičkového šéfkuchaře Miroslava Kaliny.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.