Sociální sítě
Nahoru

Max Mara představuje novou nadčasově elegantní kabelku

web_Max Mara cover

IT-girl a módní ikona Gigi Hadid během milánského Fashion Weeku

Precizní, praktická, odolná a zároveň žensky smyslná… Právě taková je nová kabelka BoBag od italské značky Max Mara, která byla veřejnosti poprvé představena během módní přehlídky kolekce Spring/Summer 2017. Její název je inspirován brazilskou intelektuálkou, architektkou a designérkou italského původu Linou Bo Bardi, která svým poetickým uměním hluboce ovlivnila styl celé kolekce Max Mara.

Web_Max Mara

Nejnovější model z italské dílny vyniká lehce zaoblenými liniemi, jejichž půvab umocňuje jednoduché prošívání a elegantní rukojeť. Dopřát si ji můžete v malém i velkém provedení a dvou různých druzích kůže: telecí a jelení. Pokud vás BoBag okouzlila, můžete si pro ni zaletět do milánského Max Mara store, který sídlí v ulici Corso Vittorio Emanuele. Zakoupit ji můžete také on-line na: www.maxmara.com

web_Max Mara 2

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.