Gastro | 30.9.2016 | Lucie Rohlíková

Sůl nad zlato? Nikoli…

Fascinuje vás zlato na talíři? Pak se těšte na nový Top Class, který bude na vybraných novinových stáncích již za měsíc. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších restaurací, které jedlé zlato zařadily do svým jedinečných menu… Inspirujte se…

Jedna z dokonalých kreací michelinského šéfkuchaře Joela Robuchona, jejímž spolutvůrcem je vyhlášený chef Alain Verzeroli

Pokud se chcete pochlubit, že jste jedli nejdražší zmrzlinový pohár na světě za 24 020 Kč, zavítejte do restaurace Serendipity

Oku lahodící netradiční dezert Arktické ptačí hnízdo dýchá sváteční atmosférou (šéfkuchařka Emma Bengtsson, restaurace Aquavit)

Šafránové rizoto patří k neodolatelným chuťovým prožitkům šéfkuchaře Gualtiera Marchesiho v La Terrazza

 

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz