Sociální sítě
Nahoru

Oslava minulosti i přítomnosti v podání fotografa Roberta Vana

web_vano 2

Již za dva dny můžete v Obchodním domě Kotva obdivovat výstavu MEMORIES známého módního fotografa Roberta Vana. Expozice navazuje na stejnojmennou knižní novinku, která se skládá z více než 190 barevných a černobílých fotografií. Unikátní publikace i výstava přinášejí průřez umělcovou tvorbou od roku 1968 až po současnost a to nikoliv v chronologickém pořadí, ale na základě autorových volných asociací.

web_vano

MEMORIES nejsou pouhými vzpomínkami, ale také výjimečnou knižní a kulturní událostí určenou všem milovníkům klasické i módní fotografie. Výběr 74 barevných snímků z knihy, jejichž velkou část Robert Vano nafotil fotoaparátem Polaroid a následně zpracoval technikou „cross processing“, máte šanci zhlédnout v OC Kotva na Náměstí Republiky od 5. 10. 2016 až do 8. 1. 2017.

web_Robert cover

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.