Sociální sítě
Nahoru

NEKONEČNÉ VARIACE V LÍČENÍ RTŮ KONEČKY PRSTŮ

Ani příliš není dost, což rozhodně platí o návykové rtěnce Urban Decay Vice Lipstick. Nově budete moci od října zakoupit jedinečnou paletku hned několika odstínů rtěnek Vice Lipstick, která bude k dostání ve dvou barevných provedeních. Tóny od neutrálních po zářivé, od tmavých až po světlé, přesně vystihnou náladu, s jakou se ráno probudíte. Dokonalým mixem základních a trendy odstínů je paletka Blackmail, jež obsahuje kultovní favority jako 714 (supermatná zářivá červená) a 1993 (matná středně hnědá) a také nové odstíny jako Consipracy (třpytivá švestkovo-bronzová). Každý odstín se aplikuje snadno a hlavně rovnoměrně, rty obemkne a zanechá na nich příjemný dotek.

Paletku zakoupíte za 1040 Kč ve vybraných prodejnách Sephora či na urbandecay.cz

Při vývoji paletek mysleli v Urbayn Decay především na jejich praktickou využitelnost. Jednotlivá políčka mají tedy speciální poschoďový tvar, o který se dá snadno setřít přebytek rtěnky ze štětečku (formule zůstane v příslušném políčku a nerozmaže se po celé paletce). Po aplikaci odstíny uzavřete připevněným víčkem, uchráníte je i celou kazetu od nepořádku. Navíc díky patentovanému systému Pigment Infusion System™ má každý odstín superkrémovou texturu, sytou barvu a mimořádně dobře se roztírá třeba i prsty. Máslová konzistence příjemné chuti navíc hydratuje a zkrášluje, rty jsou díky ní hedvábně vláčné a pěstěné, bez nežádoucího vysušení. Už víte, jaké experimenty si dopřejete?

hol16lippalette-fa16-cmyk

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.