Sociální sítě
Nahoru
reklama

Podzimní útočiště jménem Hergetova Cihelna

Podzimní sezóna jako předzvěst konce roku bývá nabitá akcemi a nabídkami. Nejinak je tomu i v restauraci Hergetova Cihelna náležící do Kampa Group. Nová sezónní menu, byznys obědy, svatomartinské hody a večeře připravená michelinským šéfkuchařem… A to ještě zdaleka není všechno. Asi největší novinkou, s níž nyní Hergetova Cihelna přichází, jsou byznys obědy a denní speciální nabídky. Hosté mají možnost objednat si dvou- nebo tříchodové obědové menu za 465 Kč, respektive za 555 Kč. Menu je výhodné nejen cenově, ale též časově. Oběd je ideální pro neformální jednání nebo třeba jako příjemné zakončení pracovní schůzky. Nabídka se obměňuje každých 14 dní a najdete na ní jak jídla z běžného jídelního lístku, tak speciality. Aktuální informace jsou k dispozici na webu http://www.kampagroup.com/ v sekci novinky.

IMG_1686Koncem října bude v restauraci Hergetova Cihelna hostovat michelinskou hvězdičkou oceněný šéfkuchař z restaurace Fauna v Oslu – Bjørn Svensson. Přijede se nejen podívat na to, jak si vede jeho žák, šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík, ale při té příležitosti též připraví pětichodové menu. Těšit se mohou na unikátní skandinávské suroviny připravené neméně unikátním Svenssonovým stylem. Večeře vyjde na 1750 Kč, při párování s víny na 3000 Kč.

IMG_1848Listopad je již tradičně zasvěcen svatomartinským hodům a oslavám mladého vína. Svatomartinskou husu budete moci ve speciálním menu přijít do Hergetovy Cihelny ochutnat v době od 8. do 15. listopadu. A ve čtvrtek 17. listopadu večer otevřeme první láhve Beaujolais. Na středu 23. listopadu připravila restaurace Hergetova Cihelna ochutnávkovou večeři s víny, na němž se představí moravské VINO HORT. To nejlepší z produkce přijede představit sám Jiří Hort a vína spáruje se speciálním čtyřchodovým menu, které u této příležitosti navrhne šéfkuchař Cihelny Vojtěch Václavík. Tento večer je prvním ze série podobných akcí, které se budou pravidelně opakovat a zvát jak české a moravské, tak i zahraniční vinaře.

IMG_1908Od konce září se navíc hosté Hergetovy Cihelny mohou také těšit z návratu pravidelných týdenních akcí: pátečních ochutnávek vín a nedělních brunchů. Neformální ochutnávky probíhají vždy od 18 do 20 hodin a vždy se představuje jedno konkrétní téma – ať již vinařství, oblast nebo odrůda. Cena ochutnávky je 395 Kč za osobu a zahrnuje i lehké občerstvení. V případě, že hosté zůstávají po ochutnávce na večeři, cena ochutnávky je pouhých 250 Kč.

IMG_1881Nedělní brunche od 11 do 15 hodin probíhají vždy v Café Cihelna a jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Brunch probíhá formou teplého a studeného bufetu, nabídka jídel se obměňuje podle momentální nabídky. Pro děti je zajištěn program s vystoupením jako třeba kouzelník Roberto, Halloween s upírem či malování na tvář. V dětském koutku se o ně také postarají chůvy. Cena brunche je 595 Kč na osobu bez nápojů, děti za 295 Kč (malé děti do výšky 1 metru zdarma).

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.