Sociální sítě
Nahoru

Pařížská má nový butik…

Ve čtvrtek 20. října proběhlo slavnostní otevření butiku značky BCBGMAXAZRIA. Americká značka otevřela svůj první obchod v Praze na adrese Pařížská 24 hned vedle butiků Louis Vuitton, Prada a Hermès. Grandopeningu se zúčastnily známé osobnosti z módního světa, mezi které patřily i supermodelka Pavlína Němcová, modelky Ester Berdych Sátorová, Zuzana Stráská, Renata Langmannová, Aneta Vignerová, návrhářka Beata Rajská a Monika Koblížková. Součastí programu v butiku byla trunk show, behěm níž proběhlo představení aktuální kolekce podzim/zima 2016 a exkluzivní přehlídkové řady Runway.

Spolumajitelka butiku BCBGMAXAZRIA Romana Škamlová s modelkami.

Nový butik je navržen v souladu s celosvětovým konceptem BCBGMAXAZRIA a má za cíl evokovat duch značky. Teplé barvy a kombinace kovových detailů dodávají atmosféru moderního, pohodlného interiéru. Těšit se, kromě základního sortimentu značky BCBGMAXAZRIA: koktejlových a casual šatů, pleteného oblečení, doplňků a šperků, můžete také z exkluzivní přehlídkové kolekce Runway. Podzimní kolekce pak v sobě kloubí ležérní styl a ženskost, mix elegantních střihů a splývavé siluety.

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.