Sociální sítě
Nahoru

Superperémiová krmiva pro kočičí osobnosti a jejich životní příběhy

Každý mazlíček je originál a potřebuje individuální přístup, a to nejen ve výživě. Nejinak je tomu u koček, které mají různé potřeby podle toho, jak jsou staré, kde žijí nebo vzhledem k dalším specifickým vlastnostem. A právě denní rytmus koček i jejich potřeby jsou klíčem pro nejkvalitnější výživu. Superprémiová řada krmiv pro kočky Brit Care Cat si všímá společných potřeb koček, ale i jejich individuálních nároků. Krmiva Brit Care Cat jsou vyvinuta na míru kočičím osobnostem a jejich životním příběhům.

Brit Care Cat - imageBrit Care Cat plně vychází vstříc požadavkům koček nejen v závislosti na obecných principech (například rozdílné nároky kotěte a dospělé kočky), ale i vzhledem k jejich dalším potřebám, které třeba plynou z rozdílů mezi kočkou žijící venku nebo v bytě. Zároveň však respektuje jejich základní potřeby. Všechny kočičí individuality mají společného jmenovatele: kočky jsou masožravci nároční na chutnost stravy a případ od případu mohou mít tendence k určitým zdravotním problémům.

Navrženo pro masožravce

Receptury jsou řešením pro všechny milovníky koček, kteří dávají přednost prevenci výživou a zároveň chtějí svým mazlíčkům dopřát kvalitní a chutné krmivo. Maso je pro kočky nenahraditelným zdrojem živin, a proto krmiva Brit Care Cat obsahují vysoké procento masa (55 %) a současně jsou bez kukuřice, sóji a pšenice.

Brit Care Cat - celá řadaBlahodárný rakytník

Krmiva Brit Care Cat představují celoživotní podporu zdraví tří nejdůležitějších orgánů v těle kočky: kůže potažmo srsti, zubů a močového aparátu. Plody rakytníku jsou vynikajícím zdrojem antioxidantů, které účinně chrání organismus, posilují imunitu, a „umí“ omezovat záněty v těle. Močový aparát koček je hodně citlivý a jeho záněty jsou příčinou vzniku močových kamenů. Rakytník je tedy jejich skvělou prevencí. Pro zdravé močové ústrojí je pak důležitý i správný obsah vápníku, fosforu, sodíku a hořčíku. Tyto prvky zajišťují správnou mineralizaci organismu.

Filozofie kočičí individuality

Brit Care Cat splňuje parametry krmiva pro zdraví každé kočky, ať už jde o kotě nebo dospěláka, ať žije v bytě nebo u domu, ať už jde o dlouhosrstou nebo kastrovanou kočku. Odtud je ale nutné otevřít dveře individuálním potřebám kočičích osobností a přizpůsobit měřítko jejich potřebám. Proto řada krmiv Brit Care Cat nabízí hned jedenáct variant, aby dokázala odpovědět na každý kočičí příběh.

Brit Care Cat - kočičí stromKočičí strom

Na pomyslném kočičím stromě najde své místo každá kočka. Crazy, Lucky a Angel vám vysvětlí, proč je důležité hledět na věk Vaší kočky a jaké klíčové parametry ve výživě potřebují. Dovnitř nebo ven? Monty ani Cheeky toto neřeší, každý z nich je rád někde jinde. Za pohlazení vám rádi prozradí tajemství spokojeného kocouřího života vevnitř i venku. Slyšíte mňoukání? Nezapomínejte na Lilly, Sunny, Daisy, Missy, Cocco a Tobby! Také oni potřebují speciální složení výživy k tomu, aby mohli celý den spokojeně příst.

Stejný příběh, jiná kočka

V inovované řadě Brit Care Cat je zastoupena receptura pro kočky s citlivým zažíváním (Lilly), s nímž jsou často spojeny poruchy činnosti jater. Krmivo je proto obohaceno o extrakt z ostropestřce, který slouží na jejich podporu. A další specialitou je i varianta pro velmi mlsné kočky (Cocco). Obsahuje nejen vysoce atraktivní komponenty (kachna, losos), ale také šantu kočičí. Obě tyto varianty postavené na bázi masa, brambor a bez obsahu obilovin, zajišťují vynikající zdraví trávicího traktu. Nově je zastoupena i receptura pro kočky velkých plemen (Tobby) s kachním masem, která je dostatečně zasytí, a navíc díky zvýšenému množství omega-3 mastných kyselin a látek na ochranu chrupavek zůstávají jejich klouby pružné a silné.

Kromě jmenovaných specialit má Brit Care Cat ideální menu i pro kotě (Crazy), dospělou kočku (Lucky) či kočičího seniora (Angel). Zároveň nabízí i varianty pro kočky žijící venku (Cheeky), uvnitř (Monty), nebo pro ty s potřebou náročné péče o srst (Sunny). Nezapomíná ani na kočičí miláčky s nadváhou (Daisy), nebo sterilizované kočky (Missy).

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.