Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní vstupenka do světa špičkových kávových zážitků

Pokud máte závislost na značce Nespresso, pravděpodobně si ji nespojujete jen s chutí a vůní lahodné kávy, ale také s povznášejícím rituálem. Aby byl váš zážitek z povzbuzujícího nápoje ještě intenzivnější, otevřela v Praze společnost Nespresso unikátní Experience Center a to přímo v Pařížské ulici č. 11. „Chtěli jsme pro pražské Experience Center najít takovou adresu, která bude souznít s celkovou koncepcí značky a podtrhne exkluzivitu a jedinečnost světa Nespresso. A kde jinde toho dosáhnout lépe než v Pařížské ulici, právě tady se totiž před deseti lety začal psát příběh značky Nespresso v České republice,“ uvedla Simone Jansen, Country Business Managerka.

web_nespresso parizska 9

Nespresso Experience Center spatřilo světlo světa díky týmu studia Parisotto+Formenton Architetti, které proměnilo bývalý byt v historickém centru Prahy v harmonické místo jako stvořené k tomu, aby se tu vyprávěl jedinečný příběh kávy. Celkový koncept prostoru nahrává maximálnímu návštěvnickému komfortu: jednotlivé pokoje se tematicky zaměřují na různé typy zážitků, díky čemuž se toho o světě kávy dozvíte co nejvíce a to velmi hravou a příjemnou cestou.

web_nespresso parizska 2A

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.