Mlékárenská značka Moravia uvádí na český trh prvotřídní ušlechtilý tvrdý sýr Herold. Tento prémiový sýr se pyšní titulem Regionální potravina kraje Vysočina a získal druhé místo v kategorii sýry jako Mlékárenský výrobek roku 2016. Zraje šest měsíců v ošatkách a s láskou a fortelností sýrařů z Vysočiny je pravidelně opečováván a ručně obracen. Díky tomu získal typickou kavernovou strukturu na řezu s unikátním reliéfem na povrchu. Je vyroben tradiční sýrařskou technologií z kravského mléka.
Milovníci kvalitních českých a moravských vín si nyní mohou stylově vychutnávat darů země České naplno. Kyselinky i rozmanité chutě místních vín jistě vyniknou a rozvolní se vám na jazyku ve spojení s ušlechtilým sýrem z rukou domácích mistrů. Pro dokonalé vyznění chuti nechejte sýr 15 minut stát při pokojové teplotě. Porcujte na trojúhelníčky a konzumujte směrem od jemného středu k chuťově výraznějšímu kraji.
Sýr Herold je k dostání ve většině obchodních řetězců v podobě 160 gramového bločku za 49 Kč. Více informací naleznete na www.moravialacto.cz.