Sociální sítě
Nahoru

PĚT VÝJIMEČNÝCH SKYBARŮ BANGKOKU, KAM MUSÍTE ZAVÍTAT…

Jednou z mnoha výhod, které přináší bohatství, je možnost dostat se na místa vyhrazená pro privilegované. Odjeďte za věčným létem uprostřed zimy a užijte si exkluzivní pobyty v 5* bangkokských hotelech, které vám otevřou dveře ke snovým novoročním party na střešních terasách.

VERTIGO AND MOON

Ve výšce 61. podlaží nabízí bar stolování pod širým nebem na střeše hotelu Banyan Tree s jedním z nejlepších výhledů na celé panorama Bangkoku. Vychutnat si tady můžete prémiové steaky i vybraná thajská jídla z mořských plodů, místo šampaňského doporučujeme ochutnat signature drink Vertigo Sunset, komponovaný z ananasu, brusinek, limetek a malibu.

Kontakt: www.banyantree.com

vertigo

PARK SOCIETY

Jeden z nejkrásnějších pohledů na ohňostroje Bangkoku se vám naskytne ve 29. patře baru Park Society hotelu So Sofitel. Náš jednoznačný top one sice není příliš vysoko, ale jeho dispozice s otevřeným výhledem do Lumpini parku s panoramatem skleněných a ocelových budov Siamu i Silomu z něj činí tu nejvybranější novoroční destinaci. Věřte nám, tohle místo si musíte rezervovat!

Kontakt: www.so-sofitel-bangkok.com/en/park-society

park_society

SKY BAR

Jedním z vrcholů nočního života Bangkoku je bezpochyby návštěva střechy na Lebua State Tower. 63. podlaží a výhled na řeku, jen pár kroků do vyhlášené restaurace Sirocco i terasa s jedinečným kruhovým barem vás totiž ohromí. A my víme, kam vás zveme… Molekulární mixologie není obsluze cizí, pod hvězdným nebem tak ochutnáte koktejlové kreace, o kterých se vám bude ještě dlouho zdát.

Kontakt: lebua.com/sky-bar

skybar

THREE SIXTY

Výtahem vyjeďte do 32. patra hotelu Millennium Hilton a sledujte v úžasu, jak plyne čas. To, co Hiltonu chybí do výšky, tisíckrát přebije designový koncept baru. Na velký obdélníkový open air prostor totiž volně navazuje kopule – gigantický létající talíř, který jako by přistál na okraji věže – s vnitřní restaurací se 360° výhledem. Romantika podbarvená jazzovou hudbou zaručena!

Kontakt: www3.hilton.com

three sixty

OCTAVE ROOFTOP LOUGE & BAR

Jedinečný smyslový zážitek prožijete ve 45. patře hotelu Mariott, kde vzývá oblohu výjimečný bar Octave. Na rozdíl od mnoha střešních prostor v Bangkoku nabízí velkorysý několikapatrový prostor s možností posedět v příjemných zákoutích u robustních dřevěných stolů, oddělených květinovými stěnami. Neonově modré osvětlení a chillout melodie vás příjemně naladí k vychutnávání originálních signature nápojů.

Kontakt: marriott.com

octave

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.