Sociální sítě
Nahoru

Must C de Cartier: klasika s puncem nadčasové elegance

HyperFocal: 0

Francouzský módní dům Cartier nepromítá svůj osobitý pohled na krásu pouze do luxusních šperků a hodinek, ale také do koženého zboží. Důkazem je nová řada kabelek Must C de Cartier, která sází na dokonalé estetické propojení současných trendů s jasně rozpoznatelnými prvky ikonických kolekcí. Luxusní must-have kousky ve vínovém a béžovém barevném provedení se pyšní mimo jiné matnějším vzhledem kůže, přepracovaným logem, elipsovitým tvarem a absencí zlatého kování.

HyperFocal: 0

Ptáte se, které prvky a charakteristické rysy zůstaly dochovány? V první řadě lehce androgynní styl, dále také čistota designu doprovázená tou nejjemnější kůží a propracovanými sedlářskými stehy, které odkazují na rukodělnou zručnost řemeslníků Cartier. Pokud vás žhavá novinka zaujala, můžete vybírat ze třech ikonických tvarů: saddle, bucket a tote. Více inspirace a informací o nové ideální „společnici“ najdete na: www.cartier.com

HyperFocal: 0

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.