Sociální sítě
Nahoru

Nová prodejna PRIM Manufacture 1949

Ve čtvrtek 17. listopadu se ve 4. patře OD Kotva slavnostně otevře nová prodejna společnosti ELTON hodinářská, jediného českého výrobce hodinek tradiční značky PRIM. Nabídne zákazníkům vyšší komfort i rozšířený sortiment.

1_primOtevření nové reprezentativní prodejny je dalším logickým krokem v aktuálním úspěšném rozvoji společnosti ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují. Cílem je nabídnout zákazníkům vhodnější prostor s lepší možností parkování a větší pohodlí při nákupu luxusních hodinek. Autorem designu je Ing. Jiří Vintr, který vytvořil i prodejnu společnosti v Ostravě. Vzdušný a moderní design respektuje celkový styl nového konceptu tradičního obchodního domu Kotva, který začal právě kompletní rekonstrukcí 4.patra. Zároveň ale udržuje minimalistický vzhled prodejen PRIM Manufacture 1949. Investice do nové prodejny dosáhly několika set tisíc.

2_primNa povrchovou úpravu vybavení prodejny byl použit černý piano lak s vysokým leskem, který v kombinaci s mosaznými detaily (symbolický odkaz na materiál pro výrobu hodinových strojků), skleněnými vitrínami a speciálním osvětlením dotváří jedinečnost prostoru. Jednotlivé prvky architekt rozmístil tak, aby se zákazník cítil pohodlně a zároveň vznikl dostatečný prostor pro prezentaci kompletní produkce, včetně aktuálních limitovaných edicí. Rozloha nové prodejny je 50m2, nabízí tedy větší prodejní prostor, než provozovna v Pánské pasáži, která bude uzavřena k 23. prosinci 2016. Vyškolený personál je připraven poradit nejen s výběrem, ale také s možnostmi individualizací a úprav, kterých novoměstský výrobce nabízí širokou škálu.

V rámci slavnostního otevření nové prodejny PRIM Manufacture1949, které se uskuteční 17.listopadu 2016 v 19 hodin, bude zároveň poprvé vystavena nejnovější limitovaná edice společnosti ELTON – PRIM Václav Havel.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.