Sociální sítě
Nahoru

vrchol sezony… ples jako brno

foto (571)

Okouzlující atmosféra, nejvybranější pokrmy a špičkový program i letos táhnou Brňany do industriálního prostoru Fait Gallery v někdejší brněnské strojírně Vaňkovka. Právě tam se 21. ledna 2017 odehraje vrchol plesové sezony – Ples jako Brno. Osmdesát procent vstupenek je už nyní vyprodaných. A to i přesto, že pořadatelé dosud tají, kdo bude po loňské show Vojty Dyka & B-side Band hlavní hudební hvězdou večera. Jasné je zatím jen jméno moderátora – hosty večerem opět provede Libor Bouček.

_DSC8162

Organizátoři Plesu jako Brno hlásí opět rekordní zájem o lístky. Zbývá jich už jen pětina. „Lidé rezervovali vstupenky ještě než jsme zahájili prodej,“ řekl Bedřich Snášel, majitel agentury OnePR, která je spolupořadatelem plesu. Stejně jako v uplynulých ročnících mohou zájemci kupovat tři typy vstupenek. Nejlevnější vyjde letos na 5929 korun, nejhodnotnější VIP vstupenka pak stojí 11 970 korun včetně daně. „Největší zájem je přitom právě o exkluzivní místa,“ podotkl Bedřich Snášel.

Večer all inclusive

Vyšší cena vstupenky je zčásti jen zdánlivá. Organizátoři si totiž zakládají na tom, že i základní servis pro běžného hosta je na tak vysoké úrovni, že večerem bezstarostně protančí bez jediné vydané koruny navíc. „Jedinou výjimkou je dobročinná dražba, jejíž výtěžek putuje přes nadaci Pro dětský smích k nemocným dětem,“ říká s úsměvem spolupořadatel večera Tomáš Pakosta.

_DSC8061

Ten má jako spolumajitel exkluzivního brněnského restaurantu Valoria na starosti i chuťové pohárky hostů. A tady je Ples jako Brno nekompromisní. Každému hostovi doporučí vhodné víno k jídlu sommeliér, těm s nejhodnotnějšími vstupenkami dokonce jejich osobní. A k jídlu se celý večer servírují okouzlující variace české a francouzské kuchyně, kterými je restaurant Valoria proslulý.

Nejlepší v Brně? Organizátoři hledí spíš k Vídni

Po šesti letech od chvíle, kdy se plesoví hosté vydali do bývalé strojírny továrníka Wanniecka poprvé, je Ples jako Brno nezpochybnitelně jedničkou brněnské plesové sezony. Ale to berou organizátoři jako samozřejmost, ambice mají jiné. „Když jsme začali plánovat první Ples jako Brno, měli jsme jasný plán – přinést do Brna koncept plesového galavečera, který nemá v celé zemi obdoby. Těší nás, když se o nás říká, že jsme nejlepší ples v Brně. Laťka je ale někde jinde. My se chceme poměřovat s nejlepšími akcemi ve Vídni a dalších plesových metropolích světa,“ zdůrazňuje Tomáš Pakosta, který s Bedřichem Snášelem v lednu na svém plesu přivítá i nejvlivnější brněnské osobnosti. Ani těm nejváženějším hostům, kteří mají v ceně vstupenky zajištěnou cestu limuzínou, vlastního číšníka a sommeliéra a neomezenou konzumaci pravého šampaňského, zatím ale organizátoři neřekli, kdo „nahradí“ Vojtu Dyka & B-side Band bandleadera Josefa Buchty v roli hlavní hvězdy večera. Pouze naznačili: „Oproti předchozím ročníkům budeme chtít překvapit zajímavou osobností ze zahraničí,“ napovídá Tomáš Pakosta.

_DSC8215

Ples jako Brno je bezpochyby jeden z nejexkluzivnějších galavečerů pro nejnáročnější klientelu, jehož ambicí je nabídnout v České republice servis podobný největším evropským plesovým událostem. Zároveň se ale hlásí ke svému městu tím, že se koná v okouzlujícím prostoru Fait Gallery, která vznikla z bývalé strojírenské haly průmyslníka Fridricha Wanniecka. Industriální prostor se na jeden večer promění pod rukama designerů a aranžérů v jedinečný taneční sál, jehož atmosféru podtrhuje pestrý hudební a zábavný program a nápadité cateringové menu ze špičkového brněnského restaurantu Valoria. Užijte si výjimečný večer a hlavně se dobře bavte!

_DSC8021

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.