Sociální sítě
Nahoru

Dekonstrukce pod taktovkou Rity Ory

Historie byla vždy postavena na kreativitě a schopnosti adaptace. I po dvouleté spolupráci adidas Originals a fenomenální zpěvačky Rity Ory její kolekce nepřestávají milovníky sportovně elegantní módy překvapovat neotřelými nápady. Tato nekorunovaná královna barev, chaosu a stylu představuje novou kolekci pro podzim zimu 2016 nazvanou výstižně Deconstruction.

Jedna z neoblíbenějších zpěvaček dneška vsadila tentokrát na fascinující hru s liniemi a nápaditou paletu barev. Kolekce každého zaujme díky množství variant vrstvení, kdy se každý outfit může jednoduše proměnit ve zcela nový a unikátní. Odvážná kombinace jednolitých částí, jež se střídají s hravými zvířecími potisky, hvězdami a pruhy, dávají vzpomenout na heslo Rity Ory „Banned from Normal“, tj. vyřazen ze všednosti. Kromě samotného oblečení se dočkáme i nových provedení stálic adidas Originals obuvi – adidas Superstar, adidas Tubular a adidas ZX Flux. Kolekci pak zakoupíteexkluzivně v adidas Concept Stores a na adidas.cz.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.