Sociální sítě
Nahoru

Teatox aneb můj šálek čaje…

web_Teatox_HarmonyChai_Moods-25

Cítíte, že by vaše tělo ocenilo bylinnou očistu, případně byste rádi dodali zimou znavenému organismu energii? Pak pro vás máme skvělou zprávu: díky značce Biorganica můžete nově ochutnat prémiové 100% bio čajové směsi přinášející unikátní kombinace zeleného, černého, bílého nebo rooibos čaje, blahodárných bylin a netradičních ingrediencí jako je guarana, kayenský pepř, ženšen či gingo biloba. Kdy jindy udělat svému tělu i sobě radost, než právě před Vánocemi?

web_Teatox_PowerDetox_Moods-3

Vybírat můžete z několika unikátních kombinací. Skvělá je například bio čajová směs Active Power, která vám rychle dodá chuť do všeho, co potřebujete zvládnout. Obsahuje totiž guaranu, aronii, kayenský pepř a sencha zelený čaj. Jejím protipólem je bio čajová směs Harmony Chai – ta si klade za cíl zklidnit mysl i zažívání… Značka samozřejmě nezapomněla ani na to, že k čajovému obřadu patří také adekvátní servis. Věšet hlavu nemusíte ani tehdy, pokud jste neustále v pohybu. Svůj oblíbený nápoj si totiž můžete připravit i na cestu do práce – stačí vyzkoušet skleněnou termosku Teatox Thermo-Go vyrobenou z dvojitého varného skla s vyjímatelným čajovým sítkem a uzávěrem z bambusového dřeva.

 web_thermogo_bottle_box_2_print

TEATOX čaje a veškeré příslušenství naleznete na www.biorganica.cz

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.