Sociální sítě
Nahoru

Nakupujte kvalitní potraviny přímo od českých farmářů

Selské mléko a máslo, selská uzená krkovice, květový med, bezlepkový chléb nebo šťávy z čerstvého ovoce. Chtěli byste jíst tyto kvalitní české potraviny a nevíte, jak se k nim dostat? A přitom není nic jednoduššího, než se podívat na portál Nákupzfarmy.cz, kde si podle své chuti vyberete z nabídky českých farmářů s doručením až k vám domů. Všichni farmáři zapojení v projektu ručí svým jménem za vysokou kvalitu své produkce i za správné zacházení se zvířaty i půdou. Máte jistotu, že všechny produkty jsou čerstvé, bez éček, umělých konzervantů, stabilizátorů a barviv.

IMG_1806 (2)Část z nabídky výrobků si můžete koupit bez objednání přímo z dodávek, které zastavují ve smluvené časy na jedné z více než 1700 prodejních zastávek. Přijede za vám prostě takové pojízdné farmářské tržiště, kde si můžete vybrat ze sortimentu mléčných výrobků, hovězího masa či kuřat a vajec. Další výrobky si předem objednejte prostřednictvím e-shopu www.nakupzfarmy.cz a na prodejní zastávce nebo výdejním místě si pak jen vyzvednete hotový a zkompletovaný nákup.

Soutěžní otázka o 3 vouchery v hodnotě 300 Kč Na on-line tržišti Nákupzfarmy.cz naleznete potraviny pouze od:

a, Překupníků

b, Průmyslových velkovýrobců

c, Českých farmářů a zpracovatelů

Své odpovědi posílejte do 20. 12. 2016 na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz. Ze správných odpovědí bude vybrán 10., 100. a 1000. z vás.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.