Sociální sítě
Nahoru

Nalaďte se na sváteční atmosféru

web_sneci gratinovani v bylinkovem masle s opecenymi toasty -10

Šéfkuchař luxusního hotelu Boscolo Prague Pavel Vacek rád experimentuje s kvalitními sezonními surovinami. I z toho důvodu sestavil zimní menu z unikátních specialit, mezi nimiž nechybějí takové lahůdky jako gratinovaní šneci v bylinkovém másle, francouzská bouillabaisse z čerstvých ryb, nebo pečené prsíčko z holoubátka. O sladký závěr se postará zapečená Aljaška s malinovou omáčkou. Toužíte po co nejlepším chuťovém zážitku? Vsaďte na správné párování s vínem. Pokud tápete, s výběrem vám rád poradí zkušený sommelier. V Boscolo si však nepotrpí pouze na víno – vyzkoušet tu můžete také speciální zimní drinky Remy Martin Hot Coco a Bombardino, které vás uvedou do té správné vánoční nálady. Více na www.boscolopraguedining.com

web_Zapecena Alaska s malinovou omackou-2

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.