Sociální sítě
Nahoru

Moderní kuchyň si zaslouží to nejlepší: Nože Fiskars Edge

Nože z řady Edge od společnosti Fiskars jsou moderní interpretací antického nástroje. Jejich progresivní design je inspirován jednoduchostí, přímočarostí a vysokou funkčností. Tradičními vlastnostmi pro produkty Fiskars.

openpublicdocument.do - fiskars4Řada nožů Edge společnosti Fiskars přináší design, který vyhoví i požadavkům těch nejnáročnějších šéfkuchařů. Následuje silný trend elegantních, černých, designových výrobků s jednoduchým oranžovým detailem a vytváří zbrusu nový a energický pohled na kuchyni.

openpublicdocument.do - fiskars5Řada sedmi nožů kombinuje prvky východní i západní kuchyně a mnoho různých funkcí. Nože se skládají z japonského ostří v kombinaci s evropskou tradicí. Plynulý přechod mezi rukojetí a čepelí vytváří skvělé pohybové možnosti, které vyhovují různým stylům krájení tak, aby si každý našel tu nejvhodnější polohu. Tavená rukojeť udržuje spoj mezi čepelí a rukojetí hygienicky čistý. Kryté ostří nabízí vysokou odolnost proti korozi a umožňuje jednoduchou údržbu a čištění nožů řady Edge. 2.3 mm tlustá čepel dovoluje kontrolované a přesné krájení.

openpublicdocument.do - fiskars3Série Fiskars Edge byla navržena dánským návrhářem Tobiasem Wandrupem, mužem který stojí za designem dalších úspěšných nožů Fiskars jako je FunctionalForm či Fuzion. Wandrup spolupracuje s Fiskars od roku 1990 a jeho návrhy získaly mnoho ocenění jako například Red Dot Design Award za sérii nožů FunctionalForm.

openpublicdocument.do - fiskars2Nůž je jedním z nejdůležitějších nástrojů v domácnosti. Jakožto velice tradiční produkt, jehož historie sahá dlouho do počátků lidstva, není snadné vytvořit na něj nový pohled. Chtěl bych přidat srdce a duši, což jsou vlastnosti převážně ručně dělaných nožů. Myslím, že tato řada nožů může být s hrdostí označena jako pravý produkt Fiskars, má svoji jednoduchost i energii. Chci navrhovat pro Fiskars věci, které jsou opravdovým Fiskars produktem, ale také dostat značku blíže k novým limitům. Fiskars má dost odvahy posunout se dále a tato série je skvělým příkladem.”

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.