Sociální sítě
Nahoru

Naplánujte si útěk do impozantního pouštního království

web_QASR_H_RM-00018.Pool Villa 3 COVER

Když se poprvé blížíte k odlehlému útočišti uprostřed magické pouště Liwa, máte pocit, že jste se nějakým záhadným řízením osudu posunuli o několik století zpět v čase. Elegantní pouštní resort Qasr al Sarab by totiž klidně mohl hrát v Pohádkách tisíce a jedné noci. Dlouhého putování karavanou za vysněným cílem se však rozhodně obávat nemusíte, impozantní království se nachází pouhé dvě hodiny jízdy od Abu Dhabi – v praxi to znamená, že pokud by vás relaxování v poušti čirou náhodou omrzelo, můžete se bez potíží vydat do hlavního města Spojených arabských emirátů.

web_QASR_H_AC_0007.Camel Trek

Unikátní pouštní resort je koncipován jako luxusní oáza, která uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele, díky bohatě vyzdobeným interiérům si tady budete připadat doslova jako v pohádce. Pokud se zrovna nevydáte po stopách fata morgány, nebo se nebudete prohánět po dunách na terénní čtyřkolce, můžete si dopřát výjimečné hýčkání v místních lázních Anantara Spa, v jejichž konejšivé náruči můžete v klidu rozjímat o nekonečnosti vesmíru. Více informací na: http://qasralsarab.anantara.com

web_QASR_H_RM-00019.Villa Terrace

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.