Sociální sítě
Nahoru

Thajské pojetí luxusu v podání Dhara Dhevi

WEB_86_01_Main_Lobby COVER

Láká vás atmosféra starobylých paláců a nádherných koloniálních sídel? Očekáváte dokonalé soukromí a luxus? Pak zavítejte do exkluzivního spa resortu Dhara Dhevi, který se ukrývá v kulturním a historickém srdci severního Thajska. Velkolepý komplex vás doslova ohromí propracovaným pojetím i exkluzivními službami, díky nimž se běžná relaxace hravě pozmění v božský zážitek.

WEB_45_Watsu_Pool

Exkluzivní spa resort Dhara Dhevi nabízí především okouzlující kombinaci luxusu, harmonie a nekonečného klidu, která svým příznivým působením rychle snižuje stres a stimuluje mysl, tělo i ducha. Impozantní je zejména místní The Deva Spa, jehož velkoryse pojatý interiér připomíná ze všeho nejvíce královský palác. Pozadu nezůstávají ani lokální terapeutické procedury vycházející z holistické tradice a detailních znalostí indického léčebného systému ájurvéda.

WEB_53_Colonial_Pool

Více informací o cenách a volných termínech se dozvíte na: www.dharadhevi.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.