Sociální sítě
Nahoru

SNĚHUPLNÁ PEC

Už to vypadalo, že zima bude zase skoupá, ale poslední týdny musely každému milovníkovi sněhu a zimních sportů udělat obrovskou radost. Jedinečné sněhové podmínky hlásí i Pec pod Sněžkou. Jízdenka v místním SkiResortu zahrnuje více než 40 km sjezdových tratí všech obtížností, v provozu jsou samozřejmě všechny sjezdovky a atrakce v celkem pěti areálech, propojených dobře fungujícím systémem skibusů. Dvě největší střediska, Pec pod Sněžkou a Černá hora, mají dokonce přímé lyžařské propojení. A na to vše vám stačí pouze jeden skipas. Hotel HorizontAdrenalin si lze užít ve Snowparku na sjezdovce Javor v Peci pod Sněžkou a celkem 450 m zábavy na lyžích nabízí Funline, trať hned vedle sjezdovky Smrk, která potěší malé i velké lyžaře a je plná tunelů, překážek a klopených zatáček. Pod sjezdovkou Javor je zcela nová lyžařská, snowboardová a telemarková škola SkiResort Live pro děti i dospělé, začátečníky i pokročilé, ale i pro experty. Ta má svou pobočku také v hotelu Horizont, ve kterém najdete vše potřebné pro dokonalou zimní relaxaci. Pec pod SněžkouPokud se do Pece vypravíte na více dnů, a lze to jen doporučit, podívejte se na jeho nabídku. Zahrnuje nejen pobyty se skipasy, ale mají zde dokonce i pobytový balíček pro nelyžaře s možností zapůjčení sáněk na celou dobu pobytu. Hotel Horizont bazénUžívejte si proto nejen na sjezdovkách, ale nechte se náležitě hýčkat i v hotelu. Po lyžování si dejte bazén, masáž, skvělou večeři a na závěr dobrý drink ve Sky Clubu 18 v nejvyšším patře Horizontu s výhledem na celou Pec pod Sněžkou. Hotel Horizont Sky Club 18

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.