Sociální sítě
Nahoru

Kosmetická péče prolínající vědu a alchymii

web_girl-looking-away-1995624_1920

Co se stane, když se propojí dávné vědecké znalosti, pečlivý výzkum a přirozená úcta k přírodě? Vznikne Inlight® Organic: zcela jedinečná značka účinných produktů vyráběných v samém srdci anglického venkova. Zní to přehnaně romanticky? Nebojte se, idea stojí na velmi racionálních a pevných základech. Ne nadarmo je jejím otcem doktor Marian Spiezia, který spojil své síly s manželkou Loredanou. Díky velkému nasazení a poctivosti se dvojice rychle zařadila k britským průkopníkům v oblasti přírodní bio péče o pleť.

web_Inlight Supreme Eye Serum Bottle+Box closed

Manželé značku nezaštiťují pouze po formální stránce – sám doktor Spiezia řídí všechny výrobní postupy, vývoj a ruční produkci. Jeho činnost navíc aktivně podporují biologové, homeopati a farmaceuti z laboratoří Centra homeopatické medicíny v Neapoli, kteří receptury obohacují o nejnovější poznatky. Vy tak máte jistotu, že prostřednictvím výrobků Inlight® přijímá vaše pleť jen to nejlepší a nejčistší z přírody, díky čemuž na sebe vytoužené výsledky nedají dlouho čekat.

web_Inlight Body Butter Jar+Box

Více na: www.biorganica.cz/CZ/8-19-nase-znacky/inlight-organic

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.