Sociální sítě
Nahoru

Švýcarské hodinky Swatch opět v České republice

Mezinárodní gigant Swatch Ltd. podepsal smlouvu se společností Design Trade o výhradní distribuci hodinek pro český trh. Značka Swatch se tak po sedmi letech dostane zpátky do českých obchodů. První kolekce pestrobarevných hodinek s originálním designem potěší zákazníky už v březnu.

Swatch_SS2017_time_to_swatch_6307_PrintaV pondělí 30.1.2017 byla ve švýcarském městě Biel v centrále společnosti Swatch podepsána smlouva mezi zástupcem společnosti Swatch a Barborou Vodičkovou, jednatelkou společnosti Design Trade o výhradní distribuci hodinek Swatch na český trh. Značka sice již distribuci v České republice měla, nicméně od roku 2010 na domácím trhu nefigurovala. Do obchodů se tak nyní po sedmi letech vrací.

Swatch_SS2017_a_traveler's_dream_02_PrintaZapamatovatelný neotřelý a hravý design hodinek z produkce Swatch v kombinaci s vysokou kvalitou, dostupnou cenou a samozřejmým švýcarským původem ji předurčují stát se opětovně silným hráčem a spotřebitelsky atraktivním subjektem. Koneckonců těmito vlastnostmi značka šokovala už v roce 1983, když se začal psát její příběh. A to rovnou drobnou revolucí a nastavením nového jazyka komunikace se zákazníkem. Swatch imponoval dostupnými hodinkami z plastu s nápisem Swiss Made, který z jejich číselníků nikdy nevymizel – ostatně jako kvalita, kterou nabízí. Tuzemská společnost Design Trade tak převzetím distribuce legendární značky Swatch rozšiřuje své stávající portfolio značek Alfex, Boccia Titanium, Certina, Seiko, Union Glashütte a Wenger.

Swatch_SS2017_a_traveler's_dream_01_Printa

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.