Sociální sítě
Nahoru

Veronika Kašáková je novou tváří Oriflame

Modelka a patronka nadačního fondu Veronika Kašáková si splnila sen. Od února 2017 se stane  tváří švédské přírodní kosmetické značky ORIFLAME, která dříve spolupracovala s topmodelkou Terezou Maxovou. „S obrovskou vděčností a zodpovědností jsem přijala nabídku spolupráce od značky Oriflame, která je pro mě splněním snu. Tuto značku obdivuji již od dob, co jsem se začala o kosmetiku zajímat. Mám s ní skvělou zkušenost a filozofie této švédské značky mi je velmi blízká.  Jsem dojatá, protože je pro nás velkou ctí propojit nadační fond s tak úspěšnou kosmetickou značkou. Společně pomůžeme v tomto roce padesáti dětem s podporou vzdělání a osmnácti vybraným dětem s profesionálním týmem odborníků pomůžeme zvýšit sebevědomí v projektu Proměny s Veronikou.“ usmívá se půvabná blondýnka.

Fotokredit_Oriflame_2Osobně jsem se potkala s Terezou při žádosti, aby křtila mou knížku Zpověď holky z děcáku a ona mne podpořila ve všem, o co jsem ji požádala. Byla jsem nadšená. Splňovala přesně to, co jsem si o ní myslela už jako dítě.“ dodává nadšeně Veronika.

Nadační fond Veroniky Kašákové pomáhá a podporuje děti v dětských domovech napříč celé České republiky. Jeho hlavní misí je, aby z dětských domovů odcházeli plnohodnotní, samostatní a vzdělaní lidé. Vzdělání mladistvých a dětí zajišťuje systematickými semináři a workshopy zaměřenými na život před příchodem do dětského domova, v něm, a na život po odchodu, tedy reálné postavení se na vlastní nohy.

Za uplynulý rok Veronika Kašáková navštívila 44 dětských domovů, zanechala za sebou 500 motivovaných dětí a ujela celkem 15 000 km.

Veronika Kašáková by sama jednou chtěla mít velkou rodinu. Ráda by měla svoje děti, ale ráda by i děti adoptovala. S přítelem Milanem se nedávno přestěhovali do nového bytu, prozatím se věnuje dětem z dětských domovů, což bere jako své hlavní poslání a založení vlastní rodiny se výhledově nebrání, jen na to zatím neuzrál ten správný čas.

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.