Přijďte oslavit den svatého Valentýna do uznávaného pražského restaurantu Grand Cru. Nechte se překvapit specialitami šéfkuchaře Jana Punčocháře a jeho týmu, který pro vás připravil speciální valentýnské menu. V úterý 14. února se hosté mohou těšit na skvělé jídlo i krásné víno v čele s šampaňským Champagne Deutz Classic Brut nejen jako welcome drinkem. „V rámci svátku zamilovaných jsem připravil netradiční menu založené jako vždy na kvalitních i sezónních potravinách. Hosté budou mít možnost vychutnat si Valentýnské menu samostatně nebo se speciálním vinným párováním,“ říká oceňovaný šéfkuchař Jan Punčochář, vítěz posledního ročníku ankety Zlatý kuchař.
Každá dvojice dostane navíc k Valentýnskému menu dárek v podobě lahvičky Champagne Deutz (0,375l) s sebou. Během oslavy výborného jídla a všech zamilovaných bude v Grand Cru možné ochutnat ústřici s yuzu, zázvorem a omáčkou ponzu, marinovaného humra v červené řepě s růžovým kaviárem a avokádem nebo rybu Sv. Petra s omáčkou z růžového champagne a raviolkou plněnou slávkami. „Nedílnou součástí limitovaného menu budou také mušle Sv. Jakuba s artyčoky a šalotkovou omáčkou a nenahraditelná telecí svíčková doplněná gratinovaným lilkem s parmazánem a omáčka z olivového oleje a kapar,“ dodává Jan Punčochář. Valentýnské menu v Grand Cru završí čokoládové vejce s mangem a bílou čokoládou, ale také sladká tečka v podobě drobných čokoládových bonbónů Petit fours.
Cena samostatného menu je 2 590 Kč za osobu. V případě kompletního menu s vinným párováním head sommeliera Jakuba Čebiše cena činí 4 390 Kč. Své místo si můžete rezervovat přes e-mail adela.hornychova@grand-cru.cz nebo telefonní číslo +420 606 574 601. Objevte nové chutě a oslavte svou lásku se skvělým jídlem a krásným vínem.