Sociální sítě
Nahoru

Emirates zpřístupní své prémiové salonky na mezinárodním letišti v Dubaji

Emirates zpřístupnila své luxusní salonky na mezinárodním letišti v Dubaji všem členům věrnostního programu Skywards a jejich hostům letícím s Emirates. Všichni nyní mohou za poplatek využívat salonky bez ohledu na cestovní třídu. Cestující byznysové třídy mají rovněž možnost doplatit si přístup do salonků první třídy. Jednorázové vstupy je opravňují až k 4hodinovému pobytu v  prémiových saloncích Emirates.

Salonek_plny_sampanskehoNa mezinárodním letišti v Dubaji se nachází celkem sedm salonků Emirates umístěných v halách A, B a C. V každé z nich jsou vždy k dispozici salonky první i byznysové třídy. Bezplatný přístup mají v současné době cestující první a byznys třídy Emirates i členové věrnostního programu Skywards Silver, Gold a Platinum. Nyní se mohou stát hosty salonků i jejich známí, kteří cestují s Emirates a zaplatí 200, respektive 100 dolarů za jednorázový vstup do salonku první a byznysové třídy. Zákazníci byznysové třídy mají možnost doplatit si upgrade do salonků první třídy v hodnotě 100 dolarů.

Cistic_obuvi„Prémiové salonky Emirates v naší dubajské centrále jsou jedny z nejlepších na světě a my jsme rádi, že je nyní může vyzkoušet více cestujících. Rozhodli jsme se je zpřístupnit na základě zpětné vazby od našich zákazníků. Bylo důkladně ověřeno, že salonky i nadále budou zprostředkovávat zážitky totožné kvality. Těší nás, že mnoho našich klientů oceňuje příležitost zaplatit svým známým přístup do salonků Emirates. Umožní jim tak vychutnat si delikatesní pokrmy v příjemném prostředí, než se vydají na další cestu,“ řekl Adel Al Redha, Executive Vice President a Chief Operations Officer Emirates.

Zazitek_s_baristouDesign salonků Emirates se vyznačuje precizním provedením se zaměřením na detail. Nechybí elegantní architektonické prvky, stylové interiérové prostory doplněné dřevěným rámováním a originální italský nábytek vyrobený na míru.

Health_HubLetecká společnost Emirates kontinuálně investuje do modernizace a inovace svých letištních salonků. Dubajský byznysový salonek v hale B prošel minulý rok renovací v hodnotě 11 milionů amerických dolarů. Prémioví klienti Emirates si nyní mohou vychutnat výjimečné zážitky díky pokrmům připravovaným na místě kuchařskými mistry či baru, vinnému sklípku, sprchovým lázním a dětskému koutku. Renovace přinesla také tři odlišné koncepty přístupné v rámci vstupu do byznysového salonku zcela zdarma: Zážitek s baristou ve spolupráci s řetězcem Costa Coffee, Health Hub nabízející zdravé občerstvení a nápoje od výrobce vod Voss a vůbec první Salonek Moët & Chandon navržený speciálně pro Emirates.

V salonku první třídy v hale A dubajského letiště mohou hosté navštívit prémiový kuřácký salonek, vybírat si pokrmy ala carte či si nechat naleštit boty – to vše zdarma.

Emirates disponuje největší sítí letištních salonků na světě. Kromě 7 dubajských existuje dalších 33 salonků Emirates umístěných na velkých letištích po celém světě. Letecká společnost v budoucnu plánuje rozšířit možnost jednorázového zpoplatněného přístupu do salonků také na dalších letištích.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.