Sociální sítě
Nahoru

Valentýnské menu Jana Punčocháře s vínem Champagne Deutz

Přijďte oslavit den svatého Valentýna do uznávaného pražského restaurantu Grand Cru. Nechte se překvapit specialitami šéfkuchaře Jana Punčocháře a jeho týmu, který pro vás připravil speciální valentýnské menu. V úterý 14. února se hosté mohou těšit na skvělé jídlo i krásné víno v čele s šampaňským Champagne Deutz Classic Brut nejen jako welcome drinkem. „V rámci svátku zamilovaných jsem připravil netradiční menu založené jako vždy na kvalitních i sezónních potravinách. Hosté budou mít možnost vychutnat si Valentýnské menu samostatně nebo se speciálním vinným párováním,“ říká oceňovaný šéfkuchař Jan Punčochář, vítěz posledního ročníku ankety Zlatý kuchař.

Ustrice s tunakem, kaviarem a ponzu omackouKaždá dvojice dostane navíc k Valentýnskému menu dárek v podobě lahvičky Champagne Deutz (0,375l) s sebou. Během oslavy výborného jídla a všech zamilovaných bude v Grand Cru možné ochutnat ústřici s yuzu, zázvorem a omáčkou ponzu, marinovaného humra v červené řepě s růžovým kaviárem a avokádem nebo rybu Sv. Petra s omáčkou z růžového champagne a raviolkou plněnou slávkami. „Nedílnou součástí limitovaného menu budou také mušle Sv. Jakuba s artyčoky a šalotkovou omáčkou a nenahraditelná telecí svíčková doplněná gratinovaným lilkem s parmazánem a omáčka z olivového oleje a kapar,“ dodává Jan Punčochář. Valentýnské menu v Grand Cru završí čokoládové vejce s mangem a bílou čokoládou, ale také sladká tečka v podobě drobných čokoládových bonbónů Petit fours.

ThomasRaffoux031_7353Cena samostatného menu je 2 590 Kč za osobu. V případě kompletního menu s vinným párováním head sommeliera Jakuba Čebiše cena činí 4 390 Kč. Své místo si můžete rezervovat přes e-mail adela.hornychova@grand-cru.cz nebo telefonní číslo +420 606 574 601. Objevte nové chutě a oslavte svou lásku se skvělým jídlem a krásným vínem.

Více z rubriky Romantika

  • Večeře v oblacích je naplánována v Praze hned na tři víkendy v září

    Romantika nejen při západu slunce, parádní gastronomie a trocha adrenalinu. Takové jsou tři nezbytné pilíře stále oblíbenější atrakce, pro kterou se...

    Jan Pešek20.6.2019
  • Svěží menu v Babiččině zahradě

    Pestrou kolekci precizně dotažených novinek připravil pro své hosty šéfkuchař průhonické restaurace Babiččina zahrada Michal Šorf. Na novém menu zaujmou především...

    Jan Pešek1.5.2019
  • Zámecká vína, která mají duši

    Hrozny pro vína Zámeckého vinařství Bzenec si hlavní vinohradník opečovává ve vinohradech vinařských podoblastí mikulovská, znojemská a slovácká, kam patří i...

    Marek Zelený5.3.2019
  • Šampaňské MUMM v novém designu

    G.H. Mumm představuje jednoho z nejúspěšnějších výrobců šampaňského na světě, jehož produkty vynikají prémiovou kvalitou a delikátně jemnou chutí. Nyní tato...

    Jan Pešek1.2.2019
  • Útěk z civilizace: Restaurant Sequoia

    Podzim přeje zámeckým restauracím, stejně tak jako hotelovým resortům, což se v posledních letech projevuje na neuvěřitelném nárůstu kvality jejich restaurací....

    Jan Lidmaňský2.11.2018
  • Večeře v Oblacích: Romantika, gastronomie, adrenalin

    S jídlem roste chuť. Pražané i návštěvníci metropole jsou lační mimořádných zážitků. A tak není divu, že světově oblíbená atrakce v...

    Jan Pešek3.7.2018
  • Jarní výlet na Zbiroh

    Krásné květnové dny lákají na rodinné výlety, a to třeba i za humna. Zajímavým místem, respektive víkendovou destinací, tak může být...

    Marek Zelený11.5.2018
  • Stolování ve stylu Villeroy & Boch

    Dopřejte si společný pokrm na dece pod laskavými slunečními paprsky. Se skvělým jídlem a krásným nádobím z kolekce To Go od...

    Libka Safr11.4.2018
  • Neznámé pokrmy ze známých surovin. To je Valentýn v SIGNATURE restaurant

    Romantický Valentýn zahalený tajemstvím před každým chodem. Takový bude večer 14. února v brněnské designové restauraci Signature. Hosté totiž budou dopředu znát...

    Jan Pešek30.1.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.