Pražský tapas bar Monarch přichystal pro své hosty speciální menu v rámci dne svatého Valentýna. Svátek zamilovaných se zde 14. února oslaví jak jinak než ve španělském stylu. „Šéfkuchař Miguel Inella vymyslel svěží menu složené z několika tapas, hlavního chodu i lahodného dezertu. Jeho španělské a argentinské pokrmy doplní katalánské šumivé víno Cava od uznávaného vinařství Codorníu, konkrétně speciální Love edice Anna de Codorníu, “ popisuje Radek Tureček, generální manažer gastro provozů společnosti Premier Wines & Spirits, mezi které se kromě Monarchu řadí také restaurant Grand Cru a karlínské bistro Premier Mercato.
San Valentín menu v tapas restauraci Monarch představí tradiční i nezvyklé variace španělské kuchyně. Po úvodním aperitivu a předkrmu hosté ochutnají ústřici s kokosovými perlami, krémovou květákovou pěnu s uzeným úhořem a kaviárem ze sledě nebo kalamáry s pečeným bůčkem a dýňovou omáčkou. „Hosté se mohou těšit i na prvotřídní argentinský steak s brambory a jihoamerickou omáčkou chimichurri. Sladká tečka pak bude čokoládový dezert s passion fruit,“ dodává Radek Tureček. Všechna jídla budou propojená se španělskými víny v čele s šumivou Cavou z produkce jedno z nejstarších katalánských vinařství Codorníu.
Cena San Valentín menu v tapas baru Monarch je 1 100 Kč za osobu. Svá místa si rezervujte na e-mailu info@monarch.cz.