Sociální sítě
Nahoru

PRIVÁTNÍ OSTROV: DOVOLENÁ S MAXIMÁLNÍM SOUKROMÍM

Luxusní pětihvězdičkové hotely vás dávno omrzely, vy přece chcete něco lepšího, něco výjimečnějšího, něco úžasnějšího… přestaňte snít o odpočinku za zdmi exkluzivních resortů plných lidí, dopřejte si svobodu soukromí na panenském privátním ostrově Four Seasons Hotelu v Indickém oceánu. Vítejte na Voavah v Maledivách!

cq5dam.web.1280.720

Místo, kam často unikáte ve svých snech − idylický opuštěný ostrov − už nemusí být jen pouhou fantazií. Od prosince 2016 se totiž vaše představy zhmotnily v unikátní soukromý resort na privátním ostrově Voavah ležící v Maledivách nedaleko Baa atolu. Jedno z nejluxusnějších zákoutí světa spravuje skupina Four Seasons Hotel. S kapacitou maximálně 22 hostů ubytovaných v sedmi luxusních vilkách aspiruje Voavah na nejromantičtější dovolenkový spot vůbec. Vždyť noc tu stojí neuvěřitelných 1 145 150 Kč.

voavah-aerial_trans++Bue

Klienti se mohou spolehnout, že jejich návštěva zůstane přísně střeženým tajemstvím. O dopravu na privátní ostrov se totiž postará hotel Four Seasons Landaa Giraavaru sám, plavba lodí vám pak zabere pouhých dvacet minut. Dáváte-li přednost letu soukromým letadlem, můžete využít i hydroplánový transfer z resortu Four Seasons Kuda Huraa. Na dvou hektarech ráje na vás pak čekají tři plážové vily, dvě vily postavené na vodě a dvě luxusní mezonetová vilová apartmá.

MPI_172

 

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.