Sociální sítě
Nahoru
reklama

Tapas bar Monarch zve na Valentýnské menu

Pražský tapas bar Monarch přichystal pro své hosty speciální menu v rámci dne svatého Valentýna. Svátek zamilovaných se zde 14. února oslaví jak jinak než ve španělském stylu. „Šéfkuchař Miguel Inella vymyslel svěží menu složené z několika tapas, hlavního chodu i lahodného dezertu. Jeho španělské a argentinské pokrmy doplní katalánské šumivé víno Cava od uznávaného vinařství Codorníu, konkrétně speciální Love edice Anna de Codorníu, “ popisuje Radek Tureček, generální manažer gastro provozů společnosti Premier Wines & Spirits, mezi které se kromě Monarchu řadí také restaurant Grand Cru a karlínské bistro Premier Mercato.

2016 PHOTOONE - 001San Valentín menu v tapas restauraci Monarch představí tradiční i nezvyklé variace španělské kuchyně. Po úvodním aperitivu a předkrmu hosté ochutnají ústřici s kokosovými perlami, krémovou květákovou pěnu s uzeným úhořem a kaviárem ze sledě nebo kalamáry s pečeným bůčkem a dýňovou omáčkou. „Hosté se mohou těšit i na prvotřídní argentinský steak s brambory a jihoamerickou omáčkou chimichurri. Sladká tečka pak bude čokoládový dezert s passion fruit,“ dodává Radek Tureček. Všechna jídla budou propojená se španělskými víny v čele s šumivou Cavou z produkce jedno z nejstarších katalánských vinařství Codorníu.

2016 PHOTOONE - 014

Cena San Valentín menu v tapas baru Monarch je 1 100 Kč za osobu. Svá místa si rezervujte na e-mailu info@monarch.cz.

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.