Sociální sítě
Nahoru

Tapas bar Monarch zve na Valentýnské menu

Pražský tapas bar Monarch přichystal pro své hosty speciální menu v rámci dne svatého Valentýna. Svátek zamilovaných se zde 14. února oslaví jak jinak než ve španělském stylu. „Šéfkuchař Miguel Inella vymyslel svěží menu složené z několika tapas, hlavního chodu i lahodného dezertu. Jeho španělské a argentinské pokrmy doplní katalánské šumivé víno Cava od uznávaného vinařství Codorníu, konkrétně speciální Love edice Anna de Codorníu, “ popisuje Radek Tureček, generální manažer gastro provozů společnosti Premier Wines & Spirits, mezi které se kromě Monarchu řadí také restaurant Grand Cru a karlínské bistro Premier Mercato.

2016 PHOTOONE - 001San Valentín menu v tapas restauraci Monarch představí tradiční i nezvyklé variace španělské kuchyně. Po úvodním aperitivu a předkrmu hosté ochutnají ústřici s kokosovými perlami, krémovou květákovou pěnu s uzeným úhořem a kaviárem ze sledě nebo kalamáry s pečeným bůčkem a dýňovou omáčkou. „Hosté se mohou těšit i na prvotřídní argentinský steak s brambory a jihoamerickou omáčkou chimichurri. Sladká tečka pak bude čokoládový dezert s passion fruit,“ dodává Radek Tureček. Všechna jídla budou propojená se španělskými víny v čele s šumivou Cavou z produkce jedno z nejstarších katalánských vinařství Codorníu.

2016 PHOTOONE - 014

Cena San Valentín menu v tapas baru Monarch je 1 100 Kč za osobu. Svá místa si rezervujte na e-mailu info@monarch.cz.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.