Sociální sítě
Nahoru

Powerbanka s poplachem pro ženy

Nový mobilní zdroj Varta nejen, že nabije většinu telefonů na 80 % (iPhone 5S na 100 %), ať jste už kdekoli, ale nabízí i další funkce. Hlavní je bezesporu integrovaný alarm. Pokud se majitelka powerbanky ocitne v nebezpečí, tak stačí, aby zatáhla za horní krytku zařízení, čímž spustí bezpečnostní zvukový poplach o hlasitosti 100 dB + blikání LED diody.

VARTA_Safety Power Bank_12Alarm lze zastavit (a použít opakovaně) vrácením krytky zpět. Napájení alarmu zajišťuje interní baterie, takže není potřeba o něj jakkoli pečovat. Z praktických funkcí nechybí ještě malá integrovaná LED svítilna, která najde využití nejen při hledání věcí v kabelce. Praktické „očko“ usnadní zavěšení na kabelku či batoh. O stavu nabití powerbanky informují dvě stavové diody. V balení v ceně 779 Kč nechybí moderní flexi USB nabíjecí kabel. Interní baterie nabízí 2600 mAh a nabíjecí proud 1  A.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.