Sociální sítě
Nahoru

Tajemství krásných vlasů podle Tomáše Arsova

web_Untitled-2

Nedávno jsme se „přehoupli“ do nového roku, na jaké vlasové trendy se můžeme těšit?

Neupínal bych se tolik na konkrétní trendy pro daný rok. Základem toho, aby vlasy vypadaly luxusně, je kvalitní střih, šetrné zacházení při barvení a dobře zvolené produkty na domácí péči. Účes vám musí v první řadě lichotit a musíte se v něm cítit tzv. ve své kůži.

Trh je zaplaven celou škálou různých produktů, jaké značky se vám během vaší kariéry nejvíce osvědčily?

Hodně důležitá je zejména domácí péče, s jejímž správným výběrem vám na základě důkladné analýzy vašich vlasů pomůže kadeřník. Určitě tedy nedoporučuji se řídit pouze radami v časopisech a na internetu. Mnohdy si totiž klienti na vlastní pěst vyberou produkt, který není vhodný pro jejich typ a stav vlasů. Potom celou značku zavrhnou s tím, že nefunguje. Pokud to mám shrnout: znám plno výborných produktů, ale je třeba je aplikovat na správný typ vlasů.

Které služby vašeho salonu patří k nejvyhledávanějším?

U klientek je stále oblíbený olaplex a tzv. tekuté vlasy anebo styl barvení pomocí folie flamboyage. Pro pány, kteří řeší šediny, máme po ruce službu COVER 5. Ta vyniká svou rychlostí, snadností a šetrností.

Tomáš Arsov absolvoval kadeřnickou praxi v Holandsku i Francii, pracoval v mnoha beauty salonech a zúčastnil se profesionálních stáží vyhlášených kadeřnických akademií. Více na: www.tomasarsov.cz

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.