Sociální sítě
Nahoru
reklama

Zimní Chef Time Fest 2017 začíná právě dnes

Právě dnes startuje v dejvické restauraci AvantGarde food festival Chef Time Fest, který během sedmi večerů až do 23. února nabídne milovníkům dobrého jídla a pití nestandardní zážitky v rámci večerů strávených s šéfkuchaři, na škole vaření či při sledování šéfkuchařských duelů.

Chef_Time_Fest_2017_ilustrackaFestival Chef Time Fest je zavedenou značkou na pražské gastronomické scéně. Přivádí dohromady odborníky z nejrůznějších oblastí, hvězdy šéfkuchařského nebe a hlavně milovníky netradičních gastronomických zážitků. „Jsem rád, že i další, čtvrtý ročník zimní verze festivalu Chef Time Fest nabídne spoustu nových jmen a zážitků pro návštěvníky,” komentuje blížící se festival jeho organizátor Martin Struček.

Tři duely, tři večeře se šéfkuchaři a škola vaření

I letos se hosté mohou těšit na zavedené formáty jednotlivých akcí. Celkem třikrát se utkají šéfkuchařská esa a dvakrát budou moci také  návštěvníci akcí zvaných Chef’s Table povečeřet se samotnými šéfkuchaři, kteří jim menu připravovali. Týmu festivalu kralují zvučná jména jako: Filip Sajler, Ondřej Slanina, Jiří Král, Pavel Sapík, Radek David, Jan Horký, Lukáš Skála, Norbert Hojda, Marek Šáda, Petr Vlásek, Tomáš Levý, Pavel Býček, Martin Svatek, Tomáš Kněž, Lukáš Želechovský nebo Tomáš Popp.

Kromě výborného jídla se návštěvníci festivalu mohou těšit na degustování výtečných vín značky Premier Wines, kterými doplnil jednotlivá menu sommeliér Tomáš Brůha. Vstupenky na festival Chef Time Fest, který bude probíhat od 8. do 23. února v restauraci AvantGarde, si můžete rezervovat na webu www.cheftimefest.cz.

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.