Sociální sítě
Nahoru

Parádní jezdeckou show přivítá Lysá nad Labem

Nejlepší parkuroví jezdci a atraktivní závody koňských spřežení, nabitá hala plná nadšených diváků. Úžasnou atmosféru slibuje Zimní Jezdecký pohár, jehož slavnostní finále je na programu Jezdeckého festivalu od 22. do 26. března v Lysé nad Labem.

Zimni_Jezdecky_pohar_skoky_Hradistko_foto_Katerina_NavojovaJiž od konce ledna se po celé republice konají dílčí závody Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace 2017. To pravé finále ale přijde až v Lysé nad Labem. „Účastnil jsem se posledních dvou ročníků Jezdeckého festivalu v Lysé a vzpomínám na to velmi rád. Plné tribuny diváků dokážou vytvořit krásnou atmosféru, kterou si každý závodník užívá,“ popsal akci Jaroslav Hatla, dvojnásobný republikový šampion a účastník olympijských her v Aténách a Pekingu, pro server Jezdci.cz.

Zimni_Jezdecky_pohar_sprezeni_Hradistko_foto_Ivan_Krejza (2)Celý seriál závodů se letos poprvé pojede pod hlavičkou České jezdecké federace, která pokryje náklady na finanční odměny udílené jezdcům a vozatajům v celkovém pořadí jednotlivých kategorií seriálu na prvních třech místech. „Pro podporu Zimního poháru 2017 jsme se rozhodli z toho důvodu, že jedním z cílů České jezdecké federace je i snaha o propagaci všech jezdeckých disciplín, které jsou pod ní zařazeny. Tento seriál tedy zcela zapadá do naší strategie, jelikož při finále, které proběhne v Lysé nad Labem, budou mít diváci možnost již tradičně zhlédnout kromě skokových a vozatajských soutěží i ukázky z všestrannosti, pony sportu a drezury,“ vysvětlovala Olga Plachá, prezidentka ČJF.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.