Sociální sítě
Nahoru

Michelle Williams září v nové kampani pro Louis Vuitton

web_DEI 440x285 P-MW DP3 INTL_BD

Bezstarostná, jemná a ve vybraných případech i zářivě barevná. Právě taková je kolekce šperků Blossom BB značky Louis Vuitton. Její tváří se nestal nikdo jiný než držitelka Zlatého glóbu, herečka Michelle Williams. Podle fotografa Patricka Demarcheliera je tato americká kráska ideálním ztělesněním pravé podstaty něžných šperků. Ty jsou půvabně droboučké, o to více vás však překvapí svěžími a radostnými barvami. Nová reklamní kampaň zobrazující LV skvosty a jednu z nejvyhledávanějších a nejuznávanějších hereček v Hollywoodu se objeví v únorových vydáních světových magazínů.

web_DEI 220x285 P-MW SP1 INTL_BD

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl podtržené tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele, který si ze všeho nejvíce cenil odvahu a odlišnost. Věrný tomuto odkazu zve Louis Vuitton architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a papírového zboží. Dokonalá kvalita výrobků je důkazem toho, že značka péči věnuje nejen designu produktů, ale také jejich řemeslnému zpracování.

Více informací na: www.louisvuitton.com

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.