Sociální sítě
Nahoru

The Chemistry Design Store a jeho dokonalá metamorfóza

web_cover

Ptáte se, kam se vydat za originálními šperky, sklem, porcelánem, notebooky, maloformátovými sochami, plakáty a mnoho dalšími designovými skvosty od mladých českých umělců? Již dávno ne pouze na speciální akce a veletrhy, svůj zájem o neobvyklé věci můžete uspokojit hned vedle Karlova mostu. Najdete tu The Chemistry Design Store, který byl minulý týden otevřen po rekonstrukci a pyšní se zcela novým interiérem. Jeho autory jsou dva studenti pražské VŠUP Cyril Dunděra a Ondřej Lalák.web_perlový náramek Antiperle info o ceně v design store a lebka srnce Shit Happens, cena 2690Kč

The Chemistry Design Store představuje kromě pozměněného hávu také zcela nové autory a jiný koncept obchodu. Ten se z pop-up storu proměnil v druhou scénou The Chemistry Gallery zaměřenou na design a umění od současných českých autorů. Majitelem The Chemistry Design Store a Chemistry Gallery je Petr Hájek, který je v neustálém kontaktu s malíři, designéry, sochaři i vizuálními umělci, pečlivě studuje jejich práce a vybírá, co se objeví v jeho galerii nebo concept storu.

web_hrneček Veronika Žílová

Více informací najdete na oficiálním webu:  www.thechemistry.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.